• Telefon : 0212 282 29 80
  • Çalışma Saatleri : 08:00 - 22:00

Dana Bonfile

* ZARI VE YAN FİTİLLERİ TEMİZLENMİŞ SOKUMA KADAR UZANAN BİRİNCİ KALİTE ET ÇEŞİDİDİR. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (1.5 –2.5 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20 –25kg ürün bulunmaktadır.

*  Raf Ömrü : (0C) - (+4C) 7-10 gün / (-18C) 8 ay

Dana Kontrafile

* Bel boşluğundan sacruma kadar uzanan birinci kalite et çeşididir. Vakum ambalaj içerisinde 1 adet (2.7-4 kg) bulunmaktadır. Bir karton koli veya plastik kasa içerisinde ortalama 20- 25 kg ürün bulunmaktadır.

* Raf Ömrü : (0C) - (+4C) 7-10 gün / (-18C) 8 ay

Dana T-Bone Steak

* Dana but ‘un kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın pençeta ve 7. tarak kemiğinden ayırarak elde edilir. Şoklu olarak düzgün ve kalınlığı 1,5 cm olacak şekilde kesilir.

* Raf Ömrü : (0C) - (+4C) 7-10 gün / (-18C) 8 ay